Contact opnemen

Je kan vragen stellen aan één van de psychologen door onderstaande contactformulier. Zodra wij je bericht ontvangen hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wij verzoeken je dit formulier niet te gebruiken voor je eventuele aanmelding. Hiervoor hebben wij een apart formulier die je via deze link kunt vinden.

Wanneer je klikt op verzend ga je tevens akkoord met onze privacyverklaring.

Gegevens

Tijdens cliëntensessies zijn wij telefonisch meestal niet bereikbaar, je krijgt dan onze voicemail te horen. Ons verzoek is in dat geval je naam en telefoonnummer duidelijk in te spreken, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen terugbellen. Wij streven er altijd naar binnen 24 uur (op onze werkdagen) terug te bellen.

Wij gaan je helpen om van je problemen af te komen

Sylvia van Burn-Out Reizen

Sylvia Sijbers

Sinds de oprichting van onze praktijk zo’n 15 jaar geleden begeleid ik met veel passie mensen met burn-out klachten. Ik ervaar het als een voorrecht om je op weg te helpen bij het vinden van je balans en het terugvinden van je levensgeluk. Als je letterlijk afstand neemt van je dagelijkse leven, en dit kunt doen in een inspirerende, natuurlijke en rustgevende omgeving en daarbij intensief begeleid wordt, verloopt het herstel voorspoedig. Ik sta te popelen om je bij deze burn-outreizen te ondersteunen.

Claudia van Burn-Out Reizen

Claudia Faassen

Al 15 jaar begeleid ik mensen met burn-out klachten. Dit doe ik met enorm veel plezier en inlevingsvermogen. Ik ben erin gespecialiseerd om samen met jou patronen te ontdekken die de burn-outklachten hebben veroorzaakt. Je krijgt stap voor stap meer inzicht in je eigen handelen, denken en voelen en door dit bewustwordingsproces ben je in staat gezondere keuzes voor je zelf te maken. Met deze intensieve begeleiding doorbreek je de oude patronen en vind je je levensgeluk weer terug!

Menu